PAJISJET HIDROBLASTING

EKSPERT I POMPES ME PRESION TE LARTE
 • rreth-kompani

rreth nesh

mirëseardhje

Power (Tianjin) Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron R&D dhe prodhimin e pajisjeve inteligjente të avionëve uji HP dhe UHP, zgjidhjet inxhinierike të pastrimit dhe pastrimin.Fusha e biznesit përfshin shumë fusha si ndërtimi i anijeve, transporti, metalurgjia, administrata komunale, ndërtimi, nafta dhe petrokimia, qymyri, energjia elektrike, industria kimike, aviacioni, hapësira ajrore, etj. Prodhimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve profesionale të plota automatike dhe gjysmë automatike .

Lexo më shumë
 • Shfaqja e MarinTec Kinës1
  Shfaqja e MarinTec Kinës1
  23-12-11
  Power(Tianjin) Technology Co., Ltd, ka nënshkruar marrëveshjen strategjike të bashkëpunimit me Arkën e Noes Australi gjatë shfaqjes së Kinës MarinTec në...
 • Shfaqja e MarinTec në Kinë
  Shfaqja e MarinTec në Kinë
  23-11-29
  Ne do të marrim pjesë në shfaqjen e MarinTec China nga 5-8 dhjetor 2023. Kabina nr. W1E7C Salla W3.Zgjidhja e plotë...
Lexo më shumë
 • nder-15
 • nder-13
 • nder-14
 • nder-12