ОПРЕМА ЗА ХИДРОБЛАСТИРАЊЕ

ЕКСПЕРТ ЗА ПУМПА НА ВИСОК ПРИТИСОК
 • за-компанија

за нас

добредојде

Power (Tianjin) Technology Co., Ltd. е високотехнолошка компанија која интегрира истражување и развој и производство на интелигентна опрема за воден млаз HP и UHP, инженерски решенија за чистење и чистење.Обемот на бизнисот вклучува многу области како што се бродоградба, транспорт, металургија, општинска администрација, градежништво, нафта и петрохемија, јаглен, електрична енергија, хемиска индустрија, авијација, воздушна, итн. Производство на различни видови на целосна автоматска и полуавтоматска професионална опрема .

Прочитај повеќе
 • MarinTec China Show1
  MarinTec China Show1
  23-12-11
  Power (Tianjin) Technology Co., Ltd потпиша договор за стратешка соработка со Ноевата арка Австралија за време на саемот MarinTec China во...
 • МаринТек Кина шоу
  МаринТек Кина шоу
  23-11-29
  Ќе присуствуваме на MarinTec China Show од 5-8 декември 2023 година. Штанд бр. W1E7C Сала W3.Целосното решение ...
Прочитај повеќе
 • чест-15
 • чест-13
 • чест-14
 • чест-12